Evenementen / Agenda


Vrijdag 24 februari Carnavalszwemmen in het recreatiebad van Sportcentrum De Kuil


06-02-2017


bron: Van de redactie

 

 

BODEGRAVEN - Eind februari barst het feest los bij onze zuiderburen, maar ook bij Sportcentrum De Kuil met het carnavalszwemmen op vrijdag 24 februari. Vanaf 19:00 uur zijn kinderen welkom om in ons recreatiebad carnaval te komen vieren. Deze avond zal Disco Robel aanwezig zijn om alle carnavals hits te draaien en er een geweldig feest van te maken.De avond duurt tot 21:30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 4,- en kunnen gehaald worden bij de kassa van Sportcentrum De Kuil. Haal je kaartje snel, want op vrijdag 24 februari kost een kaartje € 5,-.
 

 Toneelvereniging Flashback ’94 klaar voor uitvoeringen


06-02-2017


bron: Van de redactie

 

 

BODEGRAVEN - Opnieuw een bijzonder jaar voor Bodegraafse toneelvereniging Flashback ’94. Vorig jaar schitterde Flashback met het zelfgeschreven stuk Door Dik en Dun. Ook dit jaar hebben zij heel wat in petto, hetzij met bestaand materiaal. Tijdens de jaarlijkse oefenzaterdag, afgelopen 28 januari jl. zijn de puntjes al aardig op de i gezet.


De groep spelers en vrijwilligers werd zo groot, dat besloten werd dit seizoen op te splitsen. Voor het eerst in de geschiedenis van de toneelvereniging speelt Flashback dit theaterseizoen daarom niet één maar twee toneelstukken. Een viertal spelers heeft zich bezig gehouden met een éénakte, dat zij zullen spelen in verzorgings- en bejaardentehuizen. De rest van de groep speelt (zoals gebruikelijk) een groot stuk, dat eind maart te zien zal zijn.
De éénakte heet Jopie en Bertus. In de voorstelling die ongeveer een uur duurt, volgen we het wel en wee van een man op leeftijd tijdens zijn eerste dagen in een verzorgingstehuis. Het stuk wordt de komende tijd meerdere malen gespeeld op verschillende locaties. De eerste voorstelling is gepland op 15 februari aanstaande, om 14:30u in Rijngaarden. Op 22 februari speelt het viertal in Zorgcentrum Souburgh, Waddinxveen om 19:30u en op 1 maart aanstaande om 14:30u in Driehof te Hazerswoude Dorp.
Het grote stuk dat Flashback dit jaar speelt draait om twee kledingwinkels en heet Een Kwestie Van Smaak. Een blijspel in drie bedrijven dat traditioneel wordt omlijst door het eigen combo en koor van Flashback. De spelers repeteren sinds oktober op het stuk. Het stuk speelt zich af in een winkelcentrum, waar een deftige, traditionele herenmodezaak en een vlotte, moderne dameskledingzaak naast elkaar zijn gevestigd. Het stuk vertelt hun verhaal en laat zien wat er gebeurt als de twee tegenpolen moeten samenwerken. De muziek is aan het stuk toegevoegd en speciaal voor de voorstelling uitgekozen. Het zijn bestaande nummers, waarop een nieuwe tekst geschreven is dat aansluit bij het stuk.


Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2017 brengt Flashback ’94 hun stuk in het Evertshuis ten tonele. Kaarten a € 12,50 per stuk zijn verkrijgbaar via het Evertshuis. De toegangskaart is tevens één consumptie.


De oefenzaterdag werd gebruikt als generale repetitie voor de éénakte en als extra oefenmoment voor het grote stuk. 

 
Externe agenda's
 

Naast onze eigen agenda met komende evenementen en activiteiten in en rondom Bodegraven willen u ook graag opmerkzaam maken op een aantal links naar organisaties en hun activiteiten.

 Evertshuis


Kunst • Cultuur • Educatie


klik hier voor de agendaBibliotheek Bodegraven (de groene venen)


Julianastraat 2 - 2411 CV Bodegraven


klik hier voor de agendaKPJ Bodegraven


Dé jongerenvereniging van Bodegraven


klik hier voor de agendaPromising Voices


Interkerkelijk koor Promising Voices te Bodegraven!


klik hier voor de agendaProeftuin van holland


een informatief en educatief centrum voor én over de sierteeltsector.


klik hier voor de agendaGroene Hart Centrum


Het bezoekerscentrum voor het Groene Hart


klik hier voor de agenda / activiteiten


Agenda vvv Alphen a/d Rijn


Wat is er te doen in Alphen a/d RIjn


klik hier voor de agenda


VVV Gouda


Wat is er te doen in Gouda


klik hier voor de agenda


Rockconcerten in Parktheater Alphen aan den Rijn


 


 

 


Regelmatig zijn er Rockconcerten in het Parktheater van Alphen aan den Rijn. 

Meer informatie hierover vindt u op de website: www.seriousmusicalphen.nl
 


 

© 2003 Digitale bodegraafse krant | Privacy pagina | design: komplot.com