Links
Nova Bioscoop Bodegraven


23-03-2014


bron: Van de redactie

  Blog van een ex-Reeuwijker


 


 

 

 

Blog van een ex-Reeuwijker met de pennaam Darius van der Pluim (zoon van de vroegere wethouder van Reeuwijk).
 

www.kookboekpraatjes.com


  

 

Kijk een op de Blog van Jan Kraan. Dit moet je zeker even doen. Kunt u zien en volgen hoe het gaat 
met onze actie Alpe d'HuZes.

Op 9 juni 2011 fietsen we voor de 20 miljoen!
Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim 370.000 euro. In 2007 fietsten we meer dan 1 miljoen euro bij elkaar. In 2008 werd het recordbedrag van ruim 3,6 miljoen euro opgehaald en in 2009 bijna 6 miljoen. Maar liefst 12,1 miljoen was het eindbedrag in 2010. De Stichting Alpe d'HuZes hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid: alle giften gaan voor 100% naar ons onderzoeksfonds. Afgelopen jaren werd met dit geld het onderzoeks- en revalidatieprogramma A-CaRe gestart, waarmee kankerpatiënten beter en sneller kunnen herstellen. Een belangrijk en uniek onderzoek dat revalidatie voor alle kankerpatiënten binnen handbereik moet brengen.
Want onze missie is: Anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gezond en Gelukkig te kunnen leven met kanker. Opgeven is geen optie!


 

 website van het Raadhuisplein


www.raadhuispleinbodegraven.nl


 

 

Bekijk hier de website van het Raadhuisplein 


Debakkertjesinoostenrijk


www.debakkertjesinoostenrijk.web-log.nl


 

 

Oud Bodegravers Léon & Annemarie Bakker wonen sinds enkele jaren in Oostenrijk en hebben een eigen weblog en nodigen alle Bodegravers uit om eens te kijken op hun weblog.

 


 

© 2003 Digitale bodegraafse krant | Privacy pagina | design: komplot.com