BOV zoekt creatievelingen

29-10-2018
Van de redactie

"Bodegraafse Ondernemers Vereniging zoekt creatievelingen, verenigingen en koren voor Kerstmarkt Bodegraven"


Bodegraven - U kent het wel, u loopt over een Kerstmarkt in de regio en ziet eigenlijk alleen maar hetzelfde. De leren tasjes, sokken, onderbroeken en dergelijke staan uitgestald in de kramen en na een paar kramen bent u al uitgekeken. Dit willen we in Bodegraven eens anders aanpakken. Daarom roept de activiteitencommissie van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV) de inwoners op om een mooie en gezellige Kerstmarkt neer te zetten op zaterdag 15 december van 11.00 uur tot 16.00 uur. We gaan uit van minimaal 25 kramen en is er meer belangstelling dan zorgen we dat er meer kramen komen. Doet u mee!! Graag wel even aanmelden voor 14 november 2018.


Foto: Digitale Bodegraafse Krant


Bent u inwoner van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en creatief in het maken van Kerstspullen of zou u als vereniging Kerstpullen willen verkopen dan is dit uw kans. De kosten van een markkraam zijn slechts 10 euro. De overige kosten van de marktkraam neemt de BOV voor zijn rekening. Uiteraard moet u wel zelf de kraam aankleden.

De activiteitencommissie van de BOV roept dan ook iedereen op wie iets maakt om zich te presenteren op de Kerstmarkt waar juist alleen inwoners en verenigingen uit de gemeente staan. Even geen leren tasjes of riemen maar juist iets wat u maakt. Als vereniging kunt u bijvoorbeeld Kerststukjes of kaarsen verkopen. Uiteraard mag het ook iets anders zijn daar bent u geheel vrij in als het in elk geval maar in de kerstsfeer is. Op deze manier kunt u de verenigingskas mooi aanvullen met de verkochte waar. Er is wel één uitzondering er mag geen alcohol verkocht worden.


Foto: archief Digitale Bodegraafse Krant


Wat is er gezelliger dan livemuziek van koren op de Kerstmarkt
Om het geheel muzikaal te ondersteunen is de activiteitencommissie op zoek naar koren uit de gemeente welke tijdens de Kerstmarkt Kerstliederen ten gehore zou willen brengen. Het lijkt ons geweldig als vele koren zich aanmelden. Dan kunnen we een mooi schema maken en kan iedereen genieten van een mooie en unieke Kerstmarkt in Bodegraven.

U kunt zich aanmelden per e-mail op emailadres: info@bov-bodegraven.nl
 


terug naar het overzicht


Deel dit bericht op:

© 2003 Digitale bodegraafse krant | Privacy pagina