Afronding schooltuinseizoen bij Kindcentrum Wereldweijde

01-07-2023
Van de redactie

Bodegraven - Kindcentrum Wereldweijde heeft op feestelijke wijze het schooltuinseizoen afgesloten! De kinderen hebben met veel enthousiasme groenten gekweekt in de moestuinbakken op locatie Hortus Populus, en nu was het tijd om te oogsten en te genieten van de opbrengst.

De prachtige groenten werden zorgvuldig geoogst en vervolgens eerlijk verdeeld onder de leerlingen, zodat iedereen thuis kon genieten van een heerlijke salade. Wat is er nu leuker dan je eigen geteelde groenten te proeven?



 

Maar dat was nog niet alles. Onder het genot van een verfrissend ijsje werden de felbegeerde moestuindiploma's uitgereikt aan de kinderen. Deze diploma's waren een beloning voor hun inzet, toewijding en harde werk gedurende het schooltuinseizoen.


 

Het was een feestelijke afsluiting van een succesvol seizoen waarin de kinderen niet alleen hebben geleerd over het verbouwen van groenten, maar ook over verantwoordelijkheid, teamwork en het belang van gezonde voeding. De schooltuin heeft een waardevolle educatieve ervaring geboden, waarbij de kinderen hands-on hebben geleerd en plezier hebben beleefd aan het werken met de natuur.



terug naar het overzicht


Deel dit bericht op:

© 2003 Digitale bodegraafse krant | Privacy pagina