Gezelligheid en sportiviteit op jaarlijks bedrijventoernooi Jeu de Boules Vereniging OSB

01-07-2023
Van de redactie

Bodegraven - Gezelligheid overheerste tijdens het jaarlijkse bedrijventoernooi van Jeu de Boules Vereniging OSB in Bodegraven. Ondanks de regen aan het begin van de dag, klaarde het weer gelukkig op in de middag. Met maar liefst 22 buitenbanen en 104 enthousiaste deelnemers verdeeld over 64 teams, was het een drukke en levendige dag. Om alles in goede banen te leiden, waren er 20 vrijwilligers aanwezig die ervoor zorgden dat alles vlekkeloos verliep.

 


© Digitale Bodegraafse Krant


Het toernooi stond in het teken van gezelligheid en sportiviteit, waarbij teams tegen elkaar streden om de felbegeerde wisselbeker. De deelnemers gingen met veel enthousiasme de competitie aan, zij het op verschillende niveaus. Hoewel er natuurlijk gestreden werd om de overwinning, stond vooral sportiviteit en plezier centraal.© Digitale Bodegraafse Krant

 

Naast het jeu de boules-spel zelf, werden de deelnemers getrakteerd op diverse muzikale optredens om de sfeer nog verder te verhogen. Het dweilorkest "De Baggerbeugels" uit Boskoop zorgde voor de nodige muzikale begeleiding, terwijl DJ Raymond gedurende de dag voor een feestelijke noot zorgde met zijn muziek. De afsluiting van het evenement werd verzorgd door zanger Jerome, die met zijn indrukwekkende zangtalent het publiek wist te vermaken.
 


© Digitale Bodegraafse Krant
 

Al met al was het jaarlijkse bedrijventoernooi van Jeu de Boules Vereniging OSB een groot succes. De combinatie van gezelligheid, sportiviteit en muzikale entertainment zorgde voor een dag vol plezier en saamhorigheid. De deelnemers kunnen terugkijken op een geslaagd evenement, waarbij nieuwe vriendschappen werden gesloten en de passie voor jeu de boules werd gedeeld. Volgend jaar kunnen we ongetwijfeld weer een bruisend bedrijventoernooi verwachten bij Jeu de Boules Vereniging OSB!
 


© Digitale Bodegraafse Krant

 


De winnaars zijn de heren J.J. Meijer en M. Brouwer van Handelsdrukkerij Domburg 
(Beeld: Lex de Vries)2e zijn geworden Mike en Sander van ABU`S Angels 
​                                        (Beeld: Lex de Vries)3e zijn Arie en Tosca van A.E.J. Stolwijk 
​                                                      (Beeld: Lex de Vries)


De firma Glismeijer had ingeschreven met drie teams die onderling streden om een eigen meegebrachte Glismeijer wisselbeker, de winnaars hiervan zijn Peter en Danny.


terug naar het overzicht


Deel dit bericht op:

© 2003 Digitale bodegraafse krant | Privacy pagina